Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'de Bitmeyen Su Kesintileri

Şanlıurfa’nın merkeze bağlı en gelişmiş ilçelerinden olan Karaköprü’de vatandaş su mağduriyeti yaşıyor. İlçenin Doğukent Mahallesinde 2 günden bu yana sular akmazken vatandaş perişan oldu.

Mahallede yaşayan aboneler zaman zaman aynı sorunu yaşadıklarını belirtirken uzun süreli olmasına tepki gösterdiler.

Su kesintisinin yaşandığı mahallede oturan vatandaşlar yetkilileri arayıp sorunun ne olduğunu anlamak isteseler de kimseye ulaşmadılar. Yetkililerin telefonlara bakmadığını iddiaya eden vatandaşlar muhatap alabilecekleri kimseyi bulamadılar. Marketlerden aldıkları hazır sular ile su ihtiyacını gideren vatandaş 5 Lt'lik suları evlerine taşıdılar.

2 gündür kesinti dolayısıyla mağduriyet yaşadıklarını söyleyen aboneler yetkililere çözüm çağrısı yaparak "artık kesintiler son bulsun" diyerek tepki gösterdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49