Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Karakola Bomba Yüklü Minibüsle İntihar Saldırı
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, jandarma karakoluna bomba yüklü minibüsle intihar saldırısı düzenlendi. Karakol çevresinde alınan güvenlik önlemlerinin olası bir faciayı önlediği saldırıda, bir asker hafif yaralandı.
Olay, 05.30 sıralarında, Lice ilçesinde bulunan Duru Jandarma Karakolunda meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, kadın olduğu değerlendirilen terörist, içerisinde yüklü miktarda patlayıcı bulunan minibüsü karakolda patlatmak istedi.
Karakolun çevresinde alınan güvenlik önlemlerine takılan terörist, aracı yaklaşık 150 metre mesafedeki bariyerin önünde patlattı. Patlamada, bir asker kulağının arkasına cam kırıklarının isabet etmesiyle yaralandı. Yaralı asker kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Saldırıyı gerçekleştiren teröristin bedeni ise parçalara ayrıldı. Patlamanın etkisiyle derin bir çukur oluşan yol, kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Yol, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmadan sonra yeniden açıldı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaDıyarbakırBomba
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49