Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Karakaş Şanlıurfalılarla kucaklaşıyor
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş adamı Osman Remzi Karakaş Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş adamı Osman Remzi Karakaş secim çalışmalarına hızlı başladı, Karakaş, yaptığı ilçe ziyaretlerin ardından Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Önümüzde Genel seçimler var Genel seçimler ülkemize ve İslam alemine hayırlı olsun,. Milletvekili aday adayımız sayın Osman Remzi Karakaş bizleri ziyaret etti. bizde yönetim kurulu olarak kendilerini misafir ediyoruz İnşallah bu çıkmış olduğu yolda hayırlı olur bizde kendisine başarılar diliyoruz Şanlıurfa'mızın yetiştirmiş olduğu bürokratlardan biridir. Siyasette aktif olması Şanlıurfalı olarak tabi ki bizleri memnun etmekte biz siyasetçilerin Urfalılardan olmasından yanayız bütün Urfa'da bunu istiyor. İnşallah bu dönem Urfalı siyasetçi çıkar. Şanlıurfa'nın eksiklerini yeni seçimde Ak parti hükümetimiz görür ve Urfalı vasıflı milletvekillerimizin olmasıyla söz edeceğine inanıyorum Remzi beyin'in ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum"dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Osman Remzi Karakaş ise, "Evren sanayi sitesi kooperatifi başkanı sayın Mustafa Arslan ve yönetimine beni kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum Mustafa bey ilimize göstermiş olduğu başarı taktire şayandır. Her konuda kendisi sanayi'ye özellikle vermiş olduğu değer ve katkı çok büyüktür. bizde aday adayı sürecinde kendisini ziyarete geldik. bizleri kabul ettiler kendilerine teşekkür ediyorum başarıların devamını diliyorum, Allah nasip ederse milletvekili seçilirsem sayın başkanımızla sanayi konusunda çok işlere imza atacağına eminiz" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49