Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Karacadağ’da Öğrencilere Kayak Keyfi
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü İl merkezi ve İlçeleri kapsayan Sosyal Projelere devam etmektedir. Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, İl Merkezi ve ilçelerde öğrenim gören 12-16 yaş grubu öğrencilerimizin daha güvenli ortamlarda eğitim görmeleri, suç ve suçlulardan uzak durmaları, çeşitli konularda bilinçlendirilmeleri ve okul çevrelerinin daha güvenli hale getirilmesine yönelik Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında  ‘Güvenli Okul, Güvenli Gelecek’ projesi başlatmıştır.Bu kapsamda TDP ekipleri okulları ziyaret ederek bilinçlendirme faaliyetlerine başlamışlarıdır.
Projenin ilk aşamasında; Sosyal -kültürel faaliyetleri kapsamında; İl Merkezi ve ilçelerde öğrenim gören öğrencilerimize yönelik Karacadağ Kayak Tesisi gezisi planlamıştır. Toplamda 400 öğrencimizle beraber, öğretmenlerimiz, görevliler refakatinde Karacadağ Kayak tesisinse servislerle gidilerek, çeşitli faaliyetler yapılacaktır.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49