Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Karacadağ'da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarına destek olmak için doğaya yem bıraktılar.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri Siverek ilçesi Karaadağ bölgesinde, kar ve soğuk hava yüzünden yiyecek bulmakta güçlük çeken yabani hayvanlar için yem bıraktı.

Konuyla sosyal medyadan açıklama yapan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü şu ifadelere yer verdi; Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek, Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Samed Aksungur, Şanlıurfa Şube Müdürü Mehmet Gürkaynak ve Şube Müdürlüğü Personellerinin katılımıyla Siverek Karaca dağ bölgesinde zorlu kış şartları nedeniyle yem bulmakta zorlanan yaban hayvanları için yem bırakıldı.’’ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49