Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Kapalı çarşı esnafın işi açıldı
Şanlıurfa’da yağışlı günlerin başlaması üzerine kapalı çarşılar daha çok tercih ediliyor.
Alışveriş için çarşıya çıkan vatandaşlar, soğuk ve yağışlı havalardan etkilenmemek için daha çok kapalı çarşıları tercih ediyor. Kışlık elbise ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamak çarşıya çıkan vatandaşlar, çarşıdaki dükkanları birere birer gezmekten kapalı çarşılarda bütün dükkanların yan yana olduğu dükkanları tercih ediyor. Giyim başta olmak üzere, bütün ürünlerin satıldığı gümrük hanında vatanaşlar, bütün ihtiyaçlarını karşılama imkanına sahip oluyor. Bu anlamda kapalı çarşı esnafları memnun olurken, Şanlıurfalılar fazla yorulmadan bütün ürünlerin bir arada bulunduğu kapalı çarşılara akın ediyor. Gümrük hanındaki kapalı çarşının sabah saatlerinden itibare kalabalık olması, dikkatlerden kaçmazken, alışveriş yapanların sadece Şanlıurfalı vatandaşlar olmadığı belirtildi. Başka illerden de Şanlıurfa’ya gezmeye gelen vatandaşlar, gümrük hanı kapalı çarşısında Urfa’ya özgü ürün ve giyimleri alma fırsatı yakaladı. Yağışlı havaların yanı sıra ucuzluğu nedeniyle tercih edilen kapalı çarşıda, bütün ürünler, uygun fiyatlarla vatandaşların hizmetine sunuluyor. Kışlık elbise almaya geldiğini belirten Yusuf Hakan adında bir vatandaş, “biz, gezmek için Adıyaman’dan Urfa’ya geldik. Gezerken, Urfa’da kışlık elbise de alıyoruz. Adıyaman’la Urfa arasında fazla bir fark yok aslında ama burada çeşitler biraz farklı öte yandan fiyatlar da Adıyaman’a göre çok daha uygun. Üç gün kalacağız Urfa’da, Urfa’nın bütün tarihi çarşıları gerçekten çok güzel, hepsini gezmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49