Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Kaçakçılık operasyonda Şüphelileri Adliyede
Şanlıurfa’da geçtiğimiz gün uluslar arası silah kaçakçılığı yaptığı iddia edilen bir şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 37 şüphelinden 30 kişi adliye’ye sevk edildi.
 
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Suriye ile Türkiye arasında sınır kaçakçılığı yapanlara yönelik yaptığı istihbarat çalışmasında bazı şahısların silah kaçakçılığı yaptığını tespit etti. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kimliklerini belirlediği uluslar arası silah kaçakçılarını takibe aldı. Yaklaşık 1 yıl süren teknik ve fizik takibin ardından operasyon için düğmeye bastı.Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde bu sabaha karşı Şanlıurfa merkez,Akçakale, Suruç ve Viranşehir İlçeleriyle Gaziantep’te belirlenen 58 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
 
Polis, Özel Hareket Timleri ile Jandarmadan oluşan 800 güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonda Türkiye Suriye hattında uluslar arası silah kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 37 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında Şanlıurfa’nın Suruç İlçesindeki Mürşitpınar sınır kapısından yurda kaçak yollarla sokulan 29 tabanca ile 2 adet uzun namlulu kalaşnikof marka silah ile 7 milyon adet nikorin sigara ele geçirildi.
 
Şanlıurfa Emniyette gözaltına alınan 37 kişinin ifadelerin ardından geniş güvelik önlemleri altında 30 kişi adliye’ye sevk edildi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49