Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Jokey yarıştan dönerken hayatını kaybetti

Kaza, akşam saatlerinde Demirci Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre At yarışının genç ve başarılı aprantilerinden İsmail Çizik, koşuların bitmesinin ardından amcası Aydın Çizik ile Şanlıurfa'ya dönmek için yola çıktı. Başarılı apranti İsmail Çizik'in kullandığı henüz plakası öğrenilemeyen otomobil, Evren Öcal yönetimindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etsiyle İsmail Çizik, amcası Aydın Çizik ve diğer sürücü Evren Öcal ağır yaralandı. Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Şanlıurfa Büyükşehir Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan yaralıları bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan İsmail Çizik ve Evren Öcal hayatını kaybetti.Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49