Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Jeneratör Satışları Arttı
Şanlıurfa’da elektrik kesintileri dolayısıyla kullanılan jeneratör gürültüsü, vatandaşı rahatsız ediyor.
 
Kent merkezinde sürekli kesilen elektrik kesintilerine karşılık jeneratör kullanan işletmeler, çevredeki esnaf ve vatandaşları rahatsız ediyor. Jeneratör sesinden rahatsız olduklarını dile getiren Mustafa Kubat, Eyyübiye’deki özel bir marketin kullandığı jeneratör gürültüsünden rahatsız olduklarını ve bu durumu yetkililere bildirdiklerini kaydetti.Elektrik kesintisi sırasında küçük esnaflar, idareci davranırken, büyük işletmeler jeneratör kullanımına gidiyor. Mahalle arasında bulunan özel bir marketler zincirinin şubesinin kullandığı jeneratörün büyük gürültü çıkarması sonucu rahatsız olduklarını aktaran Kubat, “Şanlıurfa’da ya elektrik kesintilerine bir çözüm bulunsun ya da jeneratör olaylarına bir çözüm bulunsun. Sürekli bir jeneratör sesiyle uyanmak zorunda kalıyoruz. İş yerine geldiğimizde gürültüden yerimizde duramıyoruz. Bu durumu yetkililere bildirdik ama gelip olayı çözen olmadı. Büyük marketler, büyük jeneratör kullandığı için gürültü yoğunluğu artıyor, bu durumdan rahatsız oluyoruz” ifadelerini kullandı.
 
JENERATÖR SATIŞLARI ARTTI
 
Şanlıurfa’da sık sık meydana gelen elektrik kesintileri nedeniyle jeneratör satışları arttı. Özellikle iş yeri jeneratörlerde talep artışı yaşanıyor. Son dönemde Şanlıurfa’da artan elektrik kesintileri, vatandaşları alternatif enerji sağlayıcı olan jeneratöre yönlendirdi. Yetkililer kentin birçok semtinde yaşanan elektrik kesintilerinin satışları artırdığını belirtiyor.Jeneratörlerin fiyatları ise 500 TL ile 2 bin TL arasında değişiyor. Jeneratör alan vatandaşlar da gürültüden rahatsız olduklarını ancak, elektrik olmadan iş yapamadıklarını kaydetti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49