Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

İlk Durak Harran İlçesi Oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Kültür Merkezinde her Cumartesi günü saat 13:00'te çocuk oyunu, her cumartesi akşamı da tiyatro severler içinde birbirinde güzel yeni oyunlar sergileyen Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ilçelerde de oyunlarını sergilemeye başladı.
Beğeniyle izlenen oyunları sergileyen Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrosu bu sezon 100 bin seyirciye ulaşmayı hedefliyor. 25 kişilik oyuncu kadrosuyla sahne alan olan Şehir Tiyatrosu 'Her hırsız haydut değildir, Haybeden gerçek üstü aşk, Bir Urfa masalı ile bunların yanı sıra 11 farklı çocuk oyununu ücretsiz olarak oynuyor. Harran ve Akçakale'de oyunlarını sergileyen Şehir Tiyatrosu sırayla tüm ilçelerde tiyatro severlerle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49