Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

İki Aydır Oğlunu Arayan Baba: "Bayramı Oğlumla Yaşamak İstiyorum"

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde ikamet eden 55 yaşındaki İzzet Dağaç isimli baba, iki aydan bu yana haber alamadığı oğlunu arıyor. Evden çıktıktan sonra bir daha dönmeyen oğlunu bulabilmek için gitmedik yer bırakmayan Baba Dağaç olayı şöyle anlattı; "Haziran ayında oğlum evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Kendisinde ruh hastalıkları olduğu için daha önceden de kaybolmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti. Daha önceki kayboluşlarında gidip bulmuştum ama şimdi nereye baktıysam ne gören var ne de yerini bilen. Polise de gidip başvurdum. Bayram öncesi oğluma kavuşmak istiyorum. İnsaniyet namına oğlumu bulanların veya görenlerin 0542 260 57 45 nolu telefonumla bana ulaşmalarını rica ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49