Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Hükümet Güven Oyu Aldı
 Başbakan Binali Yıldırım'ın kurduğu 65. Hükümet Meclis'ten güvenoyu aldı. Yıldırım, teşekkür konuşmasında "Artık 79 milyonun hükümetiyiz." dedi.
TBMM Genel Kurulu'nda, bugün AK Parti Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım başkanlığında kurulan 65. Hükümet ile ilgili güven oylaması yapıldı. 65. Hükümet kullanılan 453 oyun 315'ini alarak Meclis'in güvenoyunu almış oldu.
"ARTIK 79 MİLYONUN HÜKÜMETİYİZ"
Başbakan Binali Yıldırım oylamanın ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, "AK Parti hükümetleri olarak bizim bir özelliğimiz var. Ne kadar oy alırsak alalım, artık 79 milyonun hükümetiyiz. Güzel ülkemiz, Türkiyemiz 65. Hükümet döneminde çok daha güzel hizmetleri, geçmiş dönemde yapılan hizmetlere ilave ederek Mustafa Kemal Atatürk'ün 2023 hedeflerine ilerleyecektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49