Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Helikoptere Monte Edilen Ekipmanlarla Ölçüm Yapılıyor
Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde alçak uçuş yapan sarı helikopter korkuttu hem  merak uyandırdı.
Harran'da kırsal mahalleler üzerinden alçak uçuş yapan sarı renkli helikopter korkuya ve paniğe yol açtı. Helikopterin gündüz saatlerinde yere yaklaşık 20 metre mesafede alçak uçuş yaptığı gözlemlendi. Olayı gören çok sayıda vatandaş panik olurken,  helikopterin neden uçuş yaptığı ise merak uyandırdı.
Sarı renkteki helikopterin Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi’ne ait uçak olduğu öğrenildi. Uçağın, yüksek gerilim hatlarındaki arızalı veya arıza olabilecek yerlerin tespiti için havalandığı öğrenild
Kısa adı (TEİAŞ) olan Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi’nden alınan bilgilere göre, 50.000 km 380 kV ve 154 kV enerji iletim hatlarının, helikopterlere monte edilen elektro-optik ekipmanlarla havadan kontrol edildiği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49