Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Harran Konteyner Kent'te İletişim Eğitimi
Harran Konteyner Kent'te 300 personele yönelik "Etkili İletişim Becerileri-Beden Dili ve Beşeri İlişkiler-Protokol ve Nezaket Kuralları" adlı konuları kapsayan eğitimler verildi.

Suriyeli vatandaşlar ile kamp personelleri arasında ve personellerin kendi aralarında iletişim problemleri yaşamaması adına gerçekleştirilen bu eğitimler, kamp yöneticilerinden Basın Yayın ve Protokol Sorumlusu Selçuk Var tarafından verildi. Var, yaptığı açıklamada, iletişimsizliğin toplumda aşılması zor büyük sorunlar doğurabileceğini ve bu sorunların oluşmaması adına kamp yönetimi olarak personellere yönelik bu eğitimlerin bir ihtiyaç olarak görüldüğünü, eğitimler sonucunda, oluşabilecek sorunların en aza indirilmesinin amaçlandığını söyledi.

Var, yerli ve yabancı misafirlerin sürekli ziyaret ettiği bir ortam olan Harran Konteyner Kent'in en iyi şekilde temsil edilmesini, gelen ziyaretçiler üzerinde iyi bir imaj bırakmak istediklerini, bu eğitimlere bu nedenlerle büyük önem verdiklerini, ihtiyaç duyulması halinde bu ve buna benzer eğitimlere devam edeceklerini bildirdi.

Eğitimlere katılan personeller de, aldıkları bu eğitimlerden son derece memnun olduklarını açıklarken, günlük hayatta da yaşadıkları birçok iletişim sorunu hakkında bilgi sahibi olduklarını söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49