Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi karakopru

Bu haber kez okundu.

Halfeti’de Amca Çocukların Arasında Kavga, 1 Ölü, 1 Yaralı

Olay Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesi Çakallı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre göre komşu iki amca çocukları olan İzzet Ö.ve Mehmet Ö. arasında evlerinin önüne dökülen beton yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine av tüfeğiyle vurulan İzzetin ve eşi Sıdıka Ö. yaralandı. Ağır yaralanan Öztürk çifti Halfeti Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İzzet Öztürk, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan eşinin ise tedavisi devam ediyor. Mahallede ve hastanede güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, olayın ardından kaçan Mehmet Ö'yü yakalamak için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49