Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Halfeti turizmde iddialı
Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nin, tarihi özelliği doğal yapısı ve iklimiyle, sahil şerit yoluyla seyir tepesinde yeni yapılan oteliyle "Güneydoğu'nun Bodrum'u" olma yolunda mesafe kat etti.
 Fırat Nehri üzerinde bulunan, Birecik Barajı yapımı nedeniyle bir bölümü su altında kalan ve yeni  yerleşim birimine taşınan Halfeti, Zeugma Antik Kenti ve Rumkale arasında bulunması sonucu, alternatif turizmde önemli çıkış noktası yakaladı. Halfeti kıyı ilçesi olmaya aday Rumkale arasında tekne ve feribot turları düzenleniyor.  ilçede bir sahil şeridi oluşturuldu Halfeti en yüksek tepesine  Otel inşaatına başlandı
Yeni seyir tepesinde yapılan otel inşaatın bitmesiyle birlikte Halfeti Yeşil ve mavinin birleştiği su altında kalan yerleşim yerlerinin üzerinde teknelerle dolaşan turistler, hızlı tekneler ile yapılan su kayağı,  ilçenin doğal güzelliğine hayran kalıyor. Yapılacak plaj çalışmaları ve konaklama sorunun giderilmesiyle Halfeti'nin saklı cennet olmaktan çıkarak Güneydoğu'nun Bodrum'u olmaya aday bir ilçe olacağı belirtildi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49