Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Halfeti Hatalı Sollama, 9 Yaralı

Kaza sabah saatlerinde Halfeti ilçesi Yeşil özen mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, göre, Mahmut Şanşal idaresindeki 27 ADR 171 plakalı hafif ticari araç ile karşı yönden gelen Necip Sözeri yönetimindeki 27 BIE 28 plakalı hafif ticari araç hatalı sollama sonucu Yeşil özen mahallesi yakınlarında kafa kafaya çarpıştı, meydana gelen her iki araçta bulunan Mesri Siliybi, Ahmet Siliybi, Zeynep Süzeri, Abdulkadir Şenel, Mahmut Şanşal, Necip Sözeri, Sadık Demir, Yılmaz Çekilmez, Hanım Şenel, yaralandı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ekipler tarafından araçlardan çıkartılarak Ambulanslarla Halfeti ve Birecik devlet hastanelerine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49