Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Hacılar dualarla uğurlandı
2015 Kutsal topraklara giden ilk hac kafilesi GAP havalınından Medine'ye uğurlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonuyla Suudi Arabistan'a gidecek 216 hacı adayı sevinç ve gözyaşı ile uğurlandı.
Şanlıurfa ilinden Suudi Arabistan'a hac ibadetine yapacak olan Alkış turizm acentesine kayıt yaptıran 216 kişi GAP Havaalanı'na gözyaşları ve dualar eşliğinde Medine'ye gitti.
Hacı adayı Cuma Bayar, “Allah herkese nasip etsin. Bizim 8’uncu yıl oldu bu sene. Bekliyorduk. Heyecanla gitmek istiyoruz. Allah herkese nasip etsin inşallah. 8’uncu sefer biz bu sene kurasız gidiyoruz. gitmeyenlerin de gitmesi gerektiğini söyledi
Alkış turizm Şanlıurfa temsilcisi Cuma Çiçek ise, Biz Urfa'dan birinci kafile olarak gidiyoruz, Allah herkese nasip etsin buradan Medine'ye doğru gideceğiz ardından Mekke'ye gececeğiz 21 Ağustos'ta gidiş 2 Ekim Allah nasip ederse döneceğiz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49