Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Güvenç, Öğrencilerle Birlikte Öğretmenlerin Gününü Kutladı
24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla 2002 Vakıflar İlköğretim Okulunu ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, tek tek sınıfları gezerek öğrencilerle birlikte öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.
Sınıflarda öğretmenlerle sohbet edip karanfil takdim eden Başkan Güvenç, günün anlam ve önemini öğrencilere anlattı. Tek tek sınıflarında öğretmenleri ziyaret eden Güvenç, öğrencilerle birlikte aynı sıralara oturarak, anlatılan dersi dinlediler.
Sınıflarını ziyaret ederek Öğretmenler Günlerini kutlamasından dolayı Başkan Güvenç’e, bu yaklaşımından dolayı Okul yöneticileri ve öğretmenler teşekkür etti.
Öğretmenleri ziyaretinin ardından okul çıkışında açıklamada bulunan Başkan Celalettin Güvenç, Öğretmenlerin topluma katkısına değinerek, “Eğitim toplumların en vazgeçilmez öğelerindendir. Günümüz dünyasında eğitimsiz bir toplum düşünülemez. Her yaşta ve her yerde eğitim olmalı bu yüzden öğretmenlerimize gereken ilgiyi gösterip sahip çıkmamız lazım. Ülkemizin her karış toprağında hizmet veren öğretmenlerin öğretmenler gününü içtenlikte kutlarım, hepsine saygı sevgi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra Milli Eğitim Konferans Solunda düzenlenen törene geçen Başkan Güvenç, burada gerçekleştirilen etkinlikleri izledi. Törende Öğretmen olarak atanan eğitimcilerin yemin töreninin ardından başarılı okullara, öğretmenlere ve öğrencilere plaketlerini takdim eden Başkan Güvenç, eğitim hayatlarında başarılar diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49