Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Güven, ‘Kadınlar Dinamizmiyle En Fazla Katkı Sağlayan Varlıklardır’
İl Kadın Kolları ve çevre Şehir kültür başkanlığının ortaklaşa düzenlediği “Kadınlar Şehri Konuşuyor” programı yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Şair Nabi Konferans salonunda düzenlenen programa, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülendar Açanal, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve çok sayıda kadın katıldı.
Programda kadınlara hitap eden Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, kadın gözü ve kadın gücüyle bu şehre, gerek ekonomisi ile gerek gastronomisi, sanayisi, sanatıyla yatırımıyla Şanlıurfa’yı zirvelere taşımak gerektiğini söyledi.
‘Önerileri ile katkı sağlamak isteyen herkesi burada’
Güven, “Doğumdan ölüme yaşamımızın her anında varlıkları ile bizleri destekleyen bizleri eğiten, yetiştiren ve bizi biz yapma yolunda tüm sevgi ve şefkatlerini bizlerden esirgemeyen fedakâr ve cefakâr hanımlarımız; işte bu mimarla AK Parti Kadın Kolları çevre Şehir kültür başkanlığımızın ortaklaşa organizasyon etmiş olduğumuz “Kadınlar Şehri Konuşuyor” programına tekrardan hepiniz hoş geldiniz. Bu şehir için benimde söyleyecek bir sözüm var diyen fikirleri ile önerileri ile katkı sağlamak isteyen herkesi buraya davet ettik.” Dedi.
‘Kadınlar dinamizmiyle en fazla katkı sağlayan varlıklardır’
“Kadın dostu, çevre dostu engelli dostu kentler için kentlerde yaşayanlarla bir araya geldik. Kadınlar toplumu ileriye götüren sosyal dinamiğin temelidir.” Demet Saatçi Gücen, “Kadınlar annelik rolü ile bu dinamizmiyle en fazla katkı sağlayan varlıklardır. Bu sebeple bizler kadınlar kadınlara yapılan yatırımı ve tabi ki gençlere yapılan yatırımı dereceye yapılan yatırım olarak görmekteyiz. Öncelikle bu şehre kadın gözü ile bakmak ve şehrimizi gerek ekonomisi ilen gerek gastronomisi ile sanayisi ile sanatıyla yatırımıyla Şanlıurfa’yı zirvelere çıkarma yolunda tüm çaba ve gayretlerini cani gönülden yapacağına inandığımız Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, değerli vekilimiz, MKYK üyemiz ile birlikte hep beraber değerlendirmek istedik.” Diyerek konuşmasını bitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49