Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Gündoğan evde ölü bulundu
Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Eski belediye başkanlarından ve  Ak Parti Milletvekili aday adayı  Siyale aşiret liderlerinden Feyyaz Gündoğan oğlu  Suriyeli mültecilerin kaldığı Harran konteynır kentinde bilgi işlem bölümünde çalışan 3 çocuk babası 36 yaşındaki Fatih Gündoğan Akçakale ilçesinde bir arkadaşının evinde ölü bulundu. Fatih Gündoğan cenazesi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adlı tıp kurumuna getirildi  yörede çok sevilen ve sayılan Feyyaz Gündoğan Haziran ayında yapılacak Milletvekili seçimlerde AK Partiden Milletvekili aday adayı oldu Fatih Gündoğan'ın ölümü ile ilgili polis geniş çaplı bir araştırma başlattı.
Vefat Eden Fatih Gündoğan iki yıldır böbrek yetmezliği yaşadığı belirtildi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49