Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Gülabad Bal Açıldı
Şanlıurfa’da Doğunun bal markası logosuyla hizmet vermeyen başlayan Gülabad arıcılık Sarayönü caddesinde törenle hizmete açıldı.
 
Gülabad bal Sarayönü caddesinde açılışa Gülabad arıcılık adına Abdullah Yunusoğlu, Evren sanayi sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan,  Suriyeli Vatandaşlara İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Geren, Ak Parti belediye meclis üyesi Yusuf Mert ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Yunusoğlu”Şanlıurfa’da Gülebad arıcılık  Firmamızın ürün yelpazesini sadece bal ve yan mamulleri oluşturmaktadır. Bal ve yan mamullerindeki çeşitliliği zengin ve hesaplıdır.  Yüzde yüz doğal ve hiçbir katkı maddesi içermemektedir”
 
Piyasada sahte bal’ın satılmasından dolayı ve Bazı Firmalar bal’a hile karıştırıyorlardı ben 10 yıldırı arıcılık yapıyorum Şanlıurfa’ya temiz bal sahte olamayan bal düşündük ve iş yerimizi açtık. Hazırladığımız balların tamamı kendi üretimiz hepsi bir birinden güzel ballardır. Bingöl Karlıova balı, keçiboynuzlu Pekmezli bal, Muğla Çam Balı, Van Bahar balı, Karacadağ haşur balı, Kayseri Erciyes balı gibi ürün çeşidimiz mevcuttur.
Mustafa Arslan ve Abdullah Yunusoğlu açılış kurdelesini kestikten sonra vatandaşlar bal çeşitlerine bakarak” gerçek kaliteli bal  budur vatandaşlar gelip tadına bakarak bal alsın dediler”
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49