Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Görkem Çiçekçilik Anneler Gününe Hazır
Haliliye ilçesi Öğretmen evi karşısında çiçekçilik yapan Görkem Çiçekçilik sahibi Faysal Yıldırım, Anneler Günü nedeniyle işlerinin canlandığını söyledi. Sektör olarak kış döneminde özel günler hariç çok fazla iş yapmadıklarını ve düğünlerin yapıldığı yaz dönemini iple çektiklerini belirten Yıldırım, “Anneler Günü de çiçek sektörünün hasat dönemi diye adlandırılan özel günlerden ve Anneler Günü’ne hazırız. Annelere en güzel hediye çiçek satın almak olacaktır. Bir başka hediye alınmış olsa bile yanında bir de çiçekle tamamlamak en makbulüdür. Anneler Günü’nde orkide, antoryum, guzmanya gibi büyük saksı çiçekleri ve menekşe, cam güzeli gibi ufak saksı çiçeklerinin yanısıra buket tarzında gül, karanfil gibi kesme çiçekler de tercih edilebilir. Çiçek almak isteyenler için her bütçeye ve keseye göre uygun bir çiçek mutlaka bulunur. Fiyat aralıkları ise 5 ila 200 lira arasında değişiyor. Anneler Günü’nde en revaçtakilerin ise bu yıl da, geçen yıl olduğu gibi gül ve kır buketi ile orkide olacağını tahmin ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49