Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Genç kadını Annesi ve kardeşi kurtardı
Şanlıurfa’da kocasında şiddet gördüğümü iddia eden 4 çocuk Annesi intihar girişiminde bulundu.
Olay saat11:30 sıralarında Ahmet Yesevi mahallesi mahallesinde meydan geldi.iddiaya göre kocasından şiddet gören 4 çocuk Annesi M. adında kadın ikamet ettiği evin 3 katından penceresine çıkarak intihar girişiminde bulunmak istedi durumu fark eden komşuların haber vermesi ile olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi intikal etti.4 çocuk Annesi Meryem kocasında şiddet gördüğünü belirterek intihar etmek istedi polis yaklaşık bir saat ikna çalışmaları sonuçsuz kalınca olay yerine genç kadının Annesi ve kardeşi geldi. genç kadının dalgınlığından faydalanan Annesi ve kardeşi pencereden intihar girişiminde bulunan kızını kurtardı. Polis intihar girişiminde bulunan 4 çocuk annesinin ifadesini için polis merkezine götürdü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49