Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Geline 2 kilo altın takıldı
Şanlıurfa mersavi aşiretine mensup M. Ali Aktaş ile Semra Karataş muhteşem düğünle dünya evine girdi.
Şehitlik Çamlık düğün salonunda Mersavi aşiretine mensup M.Ali Akbaş İle Semra Karataş’ın düğüne yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Düğüne Karaköprü belediye başkanı Av. Nihat Çiftçi, DSİ 15. bölge müdürü Numan Doğangündüz, Karaköprü belediye başkan yardımcısı, Yusuf çiftçi, Hac Mustafa Akbaş, İzzettin Karataş, iş adamı, bürokrat ve çok sayıda davetli katıldı.
Mevlütlü yapılan düğünde dua ve ilahilerle başladı. Gelen konuklara Urfa kebabı ile tatlı ikram edildi.
Gelin ve damadın nikahını Karaköprü belediye başkanı Av. Nihat Çiftçi kıydı. Şahitliğini ise 15. bölge müdürü Numan Doğangündüz, Karaköprü belediye başkan yardımcısı, Yusuf çiftçi yaptı.
Damadın Babası 24. dönem Ak parti milletvekili aday adayı olan Hac Mustafa Akbaş” Bu güzel düğünümüzde bizleri yalnız bırakmayan akrabalara, dostlara teşekkür ediyorum Allah böyle güzel bir günü herkese nasip etsin”dedi.
Düğünde Geline Ağıtma, freng bağı, Trabzon seti, beşi biryerde, bilezik gibi yaklaşık 2 kilo altın tıkıldı. Düğün merasimi takı merasimiyle son buldu.


sanlıurfa mersavi düğünü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49