Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Faruk Çelik Urfa'ya geliyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, bugün Şanlıurfa'da olacak. Çelik, Fakıbaba'nın görevi devralmasının ardından ilk kez kente geliyor. Öte yandan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de bugün bir düğüne katılmak üzere kentte olacak. Çelik ilk ziyaretini AK Parti Harran ilçe teşkilatı ve şehit Aydar'ın ailesini ziyaret edecek akşam ise Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir düğüne katılacak

Anahtar Kelimeler:
UrfaBakanCelıkFaruk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HALİL 6 yıl önce

Niye bu kadar büyütüyorsunuz tabiki gelecek bu ilin vekili her vekil urfaya geldiğinde bu kadar haber yapıyormusunuz.Bu haber yerine bu kadar aydır tenezzül edip gelmemesini haber yapsaydınız daha doğru olmazmıydı.Adamı zanki bakanlıktan biz ettik Reis takdir etti ve bakanlıktan yolladı asli görevi olan Şehrin vekilliğini 1 yıla aşkındır yapmıyor bunun hesabını sorun tirşikçilik yapmayın.

banner24

banner49

banner48