Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

“Farklı İnançlar Bir Araya Gelip Barışı Sağlayalım”
BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, BDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, ve İbrahim Binici, Şanlıurfa’ya  gelerek Karakoyun iş merkezi önünde toplanan kalabalığa seslendiler.
 
BDP Milletvekilleri ile birlikte Şanlıurfa'nın gelen Barış Ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak barış sürecine destek istedi.
 
“Urfa Tarihin Başladığı Toprak”
 
Sırrı Süreyya Önder “Tarihin Başladığı kente bulunuyoruz mücadelemizi bu topaktan başlattık  bundan sonra demokratik siyaset temelini özgürlüğün ve barışında öncüsü Urfalılar olacaktır Urfa halkı bütün ilçeleriyle beraber başta kadınlar ve gençlik olmak üzere büyük bir görev sorumluluk düşüyor ben üzerime düşeni yaptım bundan sonra barış  halkın elinde  dedi”
 
“Farklı İnançlar Bir Araya Gelip Barışı Sağlayalım”
 
BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, “Yıllarca büyük mücadele  verdik büyük acılar çektik bu yürüyüşü bir sonuca varmanın zamanı geldi, barış sürecine Urfa’dan bu hamleye bu çıkışa güçlü bir ses katmalısınız biz düşen size düşen güçlü bir barış güçlü bir çözüm iradesini ortaya koymaktır. İmralı’da başlayan bu süreç herkese bir sorumluluk yükleyen bir süreçtir, Kürt halkı, KCK üzerine  düşen bu sorumluluğu yapıyor Akan kan dursun çatışmalar uzunca bir süre yaşanmasın biz bu süre içersinde barışı ve çözümü konuşalım toplumun beklentisi destekleyen bir yürüyüş başlatıldı. Bu yürüyüş barış yürüyüşüdür. Bu yürüyüş demokratik siyasete buyurun rolünüzü oynayın diyen bir yürüyüştür. Bu yürüyüş kalıcı barışı onurlu bir çözümü sağlayacak yürüyüştür. Farklı inançlar bir araya gelerek yan yana durarak barışa ve çözüme hizmet etmeye davet ediyoruz dedi” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49