Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba’nın  Belediye’deki 10 yılı kitap oluyor
Şanlıurfa Belediyesi, Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba’nın 10 yıllık başkanlık dönemini anlatan kitap çıkartıyor. Fakıbaba, ”Anlımızın Akıyla 10. Hizmet Yılı-Taşra Kentten Dünya Kentine” başlıklı kitapta 2004’ten 2014’ün ilk üç ayına kadar olan dönemini kapsayan kitabın tanıtımını basın toplantısıyla yapacaklarını belirtti.
Fakıbaba, Süleymaniye Mahallesindeki meydanın alt tarafında belediyenin yol genişletme çalışmalarını incelediği sırada yaptığı açıklamada şunları söyledi; ” İnşallah 10 yıl içerisinde neler yaptığımızı kapsayan bir kitap çıkartıyoruz. İnşallah bunu da basın toplantısıyla halkımıza tanıtacağız. Yani açtığımız ve genişlettiğimizin yolların sayısı 80’in üzerinde. Mesela şuan Süleymaniye meydanına çıkacak bir yol duble yol olacak. Gerçekten tek tek yolların isimleri var. Nerede yol yapmışız. Neler yapmışız. Hangi yolları açmışız. Bunlardan tek tek. İsim isim kitapta bahsediliyor. İşte burası da Süleymaniye meydanına çıkan bir yol. Süleymaniye’de müthiş bir trafik yoğunluğu var. Genişletilen bu yolun trefiği rahatlaması açısından çok önemli olduğuna inanıyorum. Zaten inşallah basın toplantısıyla 10 yılda yaptıklarımız neler onları tek tek halkımıza duyuracağız.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49