Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye'de otomobilin altında kalan küçük kız hayatını kaybetti

Kaza Eyyübiye ilçesi Hayati Harrani Mahallesinde meydana geldi. iddiaya göre, 2 yaşındaki İ. S., o esnada evinin önünde oyun oynuyordu. Sokaktan geçen bir otomobilin sürücüsü, iddiaya göre küçük çocuğu fark etmedi. Sürücünün çarptığı İ. S., otomobilin altında kaldı. Panikleyen sürücü olay yerinden kaçtı. Durumu gören yakınları İ.S.'yi kurtarmak için otomobili yan yatırdı. Küçük çocuk otomobilin altından kurtarıldı ancak ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü polise teslim oldu. Sinir krizi geçiren 2 yaşındaki çocuğun yakınları taş ve sopalarla otomobili parçalamak istedi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49