Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Eski Başkana Plaket
Şanlıurfa’da, ünlülerin berberi olarak tanınan 63 yaşındaki Necdet Yıldırım, Şanlıurfa Kuaförler ve Berberler Odası eski Başkanı Mehmet İnci’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Şanlıurfa Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Nezif Kayalar ile birlikte Eski Oda Başkanı Mehmet İnci’yi ziyaret eden Necdet Yıldırım, Ustamızın bizlere büyük emekleri oldu. Kendi isteği ile emekli olmuş olabilir ama bizim kalbimizde emekli olmadı. Kendisiyle yıllarca bir arada hizmet verdik. Emekli olan Mehmet İnci, Şanlıurfa ve Esnaflarımıza büyük katkı ve hizmetleri oldu. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum” dedi. Necdet Yıldırım, hizmetlerinden dolayı eski Oda Başkanı Mehmet İnci’ye plaket verdi. Şanlıurfa’da ünlülerin berberi olarak tanınan ve bir dönem gözleri kapalı bir şekilde tıraş yapmakla ünlenen Necdet Yıldırım, birçok Televizyon haberlerine konu oldu. Necdet Yıldırım, Saadettin Teksoy’un hazırladığı bir programda ise ateşle tıraş yaptı. Yıldırım, İbrahim Tatlıses, İzzet Yıldızhan, Faruk Saraç, İbrahim Tatlıses, Nuri Sesigüzel, Mahmut Tuncer, Saadettin Teksoy, Savaş Ay, gibi ünlüleri tıraş ettiği için Şanlıurfalılar tarafından Ünlülerin berberi olarak tanınıyor.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49