Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Erdoğan, çocuklara sahip çıkalım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki bakanlar tarafından Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışı yapıldı.
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde Doğuş Holding Ayhan Şahenk Vakfı tarafından yaptırılan Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Doğuş grubu yönetim kurulu başkanı Ferit Şahenk katıldı. Program saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı.
Direkli Mahallesindeki Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılış törenine katılan Erdoğan “Yardımın en güzel şekli ihtiyaç sahiplerine balık vermek değil, balık tutmayı öğretmektir. İnanıyorum ki bu okul sayesinde Şanlıurfa’nın bu mahallesinden nice kalifiye eleman yetişecek. Her biri ülkemizin sanayi çarklarını döndürecektir” diyerek şu ifadelere yer verdi.
“Şanlıurfa aynı zamanda çocuk nüfus oranının hayli yüksek olduğu bir ilimizdir. Eğitim bu nedenle daha da önemlidir. Bu büyük potansiyeli sosyal sorunlara dönüştürmeden çocuklarımızı ülke için faydalı bir birey olarak yetiştirmenin yegane yolu eğitimdir.
Ben buradan anneler, öğretmenlere ve tüm sorumlulara seslenmek istiyorum; Her biri tertemiz ve masum şekilde bize emanet edilen bu çocuklara sahip çıkalım. Onlara geleceğin büyükleri olarak muamele edelim.”dedi.
protokol konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve protokolde yer alan heyetle birlikte okulun açılışı yapıldı.
Okul 32 metrekarelik alana 15 milyon TL’lik yatırımla yapılan ve bin öğrenci kapasiteli okulun 24 ders, 200 yatak kapasitesi bulunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49