Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Erdoğan Bu Dava Koltuk Davası Olmamıştır
Erdoğan, AK Parti kongresinde sert mesajlar verdi. Veda konuşmasında "Bu dava ancak benim ismimle ayakta kalabilir diyen kibir tuzağına düşmüştür." dedi.
 
Küçük Yatırımlarla Ek Gelir Elde Etme Fırsatı. Hemen Dene!
12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti'nin 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde son kez partililere seslendi, dikkat çeken mesajlar verdi. 12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Tayyip Erdoğan, “Bu dava ancak benim ismimle ayakta kalabilir, diyen kibir tuzağına düşmüştür. İstişareyi, danışmayı, ortak aklı dışlayan, ortak kararı şahsi beklentileriyle uyuşmadığı için beğenmeyen, haksızlık etmiştir. Bu dava hiçbir zaman koltuk davası olmamıştır" dedi.
 
Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
 
"SADECE İSİMLER DEĞİŞİYOR"
 
"1 Temmuz’da adaylığımın açıklandığı toplantıda bunun bir nihayet olmadığını, bir son, bir bitiş olmadığını, yeni bir başlangıç olduğunu ifade etmiştim.
 
Sonrasında yaptığımız tüm toplantılarda, mitinglerimizde, balkonda da aynı şekilde bu hususun altını kalın çizgilerle çizmiştim.
 
Kardeşlerim bugün değişen sadece şekildir. Bugün, öz değişmiyor, bugün partimizin yüklendiği misyon, davamızın ruhu, hedef ve ideallerimiz değişmiyor. Bugün sadece ve sadece isimler değişiyor. Her zaman ifade ettim.
 
"BU DAVA BENİM İSİMLE AYAKTA KALIR DİYENLER KİBİR TUZAĞINA DÜŞMÜŞTÜR"
 
Kudüs’e doğru yürüyen, Kudüs’ü bir barış yeri yapmak için ilerleyen Selahaddin Eyyübi’nin askerlerinin duyguları neyse, bizim duygularımız da aynen odur.
 
Bu dava mensuplarına şeref verir. Gençler, şunu unutmayın, “ben yoksam dava da yok” diyenler, daha en başta kaybetmiş olanlardır. Gençler, şunu unutmayın, “ben olmazsam dava ilerleyemez” diyen, davanın ruhunu, özünü anlayamamıştır.
 
“Bu dava ancak benim ismimle ayakta kalabilir” diyen, kibir tuzağına düşmüştür. İstişareyi, danışmayı, ortak aklı dışlayan, ortak kararı şahsi beklentileriyle uyuşmadığı için beğenmeyen, haksızlık etmiştir. Bu dava hiçbir zaman koltuk davası olmamıştır.
 
"UNUTULMAYA NAMZET ADAYLAR ÇÖPLÜĞE GİDECEK"
 
Okyanus ötesinden gelen telefonla istifa edenleri, darbecilerin sözleriyle iş yapanları kimse hatırlamıyor ve hatırlamayacak. Bu dava dimdik yoluna devam ediyor. Unutulmaya namzet adaylar da yok değil. Ama onlar da zamanı geldiğinde çöplüğe gidecek. Bu kadim dava ne isimler gördü. Hepsi geldi, geçti ama dava devam etti. Bu dava arkasında eser bırakanlar asırlar boyunca hatırlanacak. Bu davanın neferleri olarak inşallah hayırla hatırlanmamızı bizlere nasip etsin. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49