Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Erbil Başkonsolosluğu çalışanlarına saldırı: Türk diplomat şehit oldu
Türkiye, Erbil'den gelen saldırı haberiyle sarsıldı. Bölgedeki Türk restoranında yemek yiyen Türk heyetine silahlı saldırı düzenlendi.

Susturuculu silahlarla ve oldukça profesyonel bir şekilde düzenlenen saldırının ardından Dışişleri Bakanlığı 1 diplomatımızın şehit düştüğü bilgisini paylaştı.

Yeni Şafak'tan Sertaç Aksan'ın haberine göre, Türk heyet bölgedeki bir ismin cenazesine katıldı. Cenaze dönüşünde Türk restorana geçen heyet restoran içinde bir masaya oturdu.

Terörist, restoran içerisine sivil kıyafetlerle geldi ve üzerindeki susturucu takılı çifte silahı çıkarıp masadaki isimleri hedef aldı. Olay yerinde bir diplomatımız şehit olurken, masadaki 2 Türk diplomat ağır yaralandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erbil'de konsolosluk çalışanlarına yönelik saldırı hakkında açıklamada bulundu.
Erdoğan açıklamasında, "Erbil’de konsolosluk çalışanlarımıza yönelik düzenlenen menfur saldırıyı kınıyorum. Saldırıda şehit olan çalışanımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Saldırının faillerinin süratle bulunmaları için Irak makamları ve yerel yetkililer nezdinde girişimlerimiz sürmektedir." ifadelerini kullandı.
YENİ ŞAFAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48