Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

EMİTT Fuarında Halfeti Standına Yoğun İlgi

Güneydoğu'nun Bodrum'u olarak anılan tarihi Halfeti ilçesi EMİTT fuarında açılan stantta yoğun ilgi gösterildi. Fuarda Halfeti Belediyesi bünyesinde hizmet veren Aile Destek Merkezimizdeki kadın kursiyerlerimiz el emeği, göz nuru ürünlerini sergiledi. Sedef Kakma, Mozaik, Rölyef, Gümüş Telkari, Filografi, Kabak, Abajur, Yöresel gıda gibi ürünlerin yer aldığı stant, fuarın en dikkat çeken stantları arasında yer aldı.

İstanbul'da yaşayan Halfetililer tanıtım günlerine büyük katkı sağladılar. Halfeti Halk eğitim müdürü Eşref Arıkan, Ünlü ses sanatçısı Nuri Sesigüzel ve Halfetililer dernek başkanı Taylan Odabaşı tanıtım günlerine katıldı.

İstanbul'daki Halfeti'liler Yardımlaşma ve Dayanışma Kalkındırma Dernek Başkanı Taylan Odabaşı," Şanlıurfa ilçelerinde tek Halfeti ilçesi fuarda stant açtı, standa büyük emeği olan başta kaymakam Şeref Albayrak ve Halfeti Halk eğitim müdürü Eşref Arıkan'a teşekkür ediyorum fuarda Urfalı sanatçılar ve İstanbul'da yaşayan bütün Halfetililer standımıza yoğun ilgi gösterdiler. bizde Halfetililer derneği olarak tanıtımı en iyi şekilde yaptık böyle etkinliklerle tarihi ilçemize iyi tanıtım turizm pastasından iyi bir pay almak istiyoruz"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49