Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Dr. Feridun Öncel çocuklar için yollarda
Merkezi Şanlıurfa'da bulunan toplumun kanayan yarasına bölgenin kangrenleşmiş sorunlarına çözüm getirmek amacıyla Dr. Feridun Öncel başkanlığında Toplumsal Barışı Sağlama Derneği kuruldu.
Dernek bünyesinde bölgenin kanaat önderleri,dini liderler, akademisyenler bulunuyor.
Bu güne kadar onlarca kan davasını barıştırıp çok sayıda cinayetlerle sonuçlanabilecek olaylara önceden müdahale edip yeni canların yitirilmesine engel olunmuştur.
Bir kişinin ölmesi ve diğer kişinin cezaevine girmesiyle sınırlı kalmayan olaylar yüzlerce ailenin yerinden yurdundan olmasına sebep olmaktadır. Çocuklar eğitim öğretimden mahrum kalmaktadırlar. Eski alışkanlıklarını göç ettikleri yerlere taşımaktadırlar. 
Toplumsal hastalıklar ve sorunları kendine konu edinen Dr. Feridun Öncel son zamanda kullanım ve kullanıcı sayısı artan kullanım yaşı çocuk denilecek yaşa inen ve hızla yayılan madde kullanımı ve bağımlılığıyla mücadele etmek için ; Madde İle Mücadele Gençliği Topluma Kazandırma derneğini kurdu. 
Kullanım alanları Doğu Anadolu,Güney doğu Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde fazla olduğundan bu bölgelerde toplumu duyarlı hale getirmek ve bilinçlendirmek için çalışmalar devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49