Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Divanyolu Esnaf’ın Yol Tepkisi
Şanlıurfa Belediyesi Tarafından Divan yolu Caddesinde başlatılan Yola çalışmaları vatandaşların ve esnafların tepkisine neden oldu.
Şanlıurfa Belediyesi Tarafından Yaz mevsimi gelmesiyle birlikte sokaklarda ve caddelerde başlatılan çalışmaların hem oto park hem de tozlu ortamın yaşanmasına neden olması nedeniyle esnaf ve vatandaşlar olumsuz karşıladı.
 Kentin Divan yolu Caddesinde Başlatılan onarım çalışmasından dolayı hem hava kirliliği başladı hem de araç güzergâhlarının yolu tıkatmasına tepki gösteren vatandaşlar ve esnaflar’’Bu yapılan çalışma ama neden yaz mevsimine bırakıldı. Malum görüyorsunuz hava güneş fakat yol çalışması nedeniyle her yer toz toprak içerisinde ne nefes ala biliyoruz ne arabamızı dükkânımızın önüne koyuyoruz. Ayrıca parke taşlarının arasında kullanılan kum malzemesi uyumlu değil parke taşları kapatmıyor belirli bir süreden sonra taşlar sökülüyor,  Kışın yapılması gereken çalışmayı şimdi yapıyorlar hem de bir hafta oldu halen bitmedi İnşallah kısa sürede biter bu rezaletten kurtuluruz dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49