Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

DEDAŞ bıktırdı
Şanlıurfa’nın Süleymaniye meydanında aşırı yüklenme dolayı yanan trafodan 1 otomobil, 1 tablacı arabası yandı. Olay yerinden geçen 3 kişi yaralandı. Mahalle sakinleri ise Elektrik trafolarında bakım ve onarım yapılmadığını öne sürerek yol kapatma eylemi yaptı.
 
Dün Süleymaniye meydanında bulunan trafoda aşırı yüklenmeden dolayı trafo patladı. Çevrede bulunan ticari otomobil, tablacı arabası yandı. Olayda oradan geçen  3 kişi yaralandı. bugün ise Elektrik trafolarında bakım ve onarım yapılmadığını öne süren mahalle sakinleri yol kapatma eylemi yaptı. Trafonun patlaması nedeniyle geceyi karanlıkta geçiren mahalle sakinleri, DEDAŞ'a tepki için öğle saatlerinde bir araya geldi. Dünkü patlamanın meydana geldiği trafonun olduğu bölgede toplanan 100 kişilik kalabalık, yolu ulaşıma kapatarak DEDAŞ aleyhine slogan attı.
 
Mahalle sakinleri patlamanın meydana geldiği trafo önünde toplandı. Çöp konteyneri ve metal eşyayla yolu trafiğe kapatan halk, trafolarda bakım ve onarım yapılmadığını iddia etti.  Çevrede geniş önlem alan polis ekipleri grubu uyardı.
 
Mahalle sakinleri Vali İzzettin Küçük ile görüşmek istediğini söyleyen grup, polisin ikna çabası sonucu yaklaşık 1 saat süren eylemini olaysız bir şekilde sonlandırdı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49