Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Doğan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başsavcı Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi; "29 Ekim 1923 tarihi; cennet vatanımızı kurtarmak için verilen destansı mücadelenin ve milletimizin yeniden doğuşunun tüm Dünyaya ilan edildiği büyük bir gündür. Türk Milleti aynı şekilde 15 Temmuzda hainlere karşı yüksek bir vatanperverlik ve cesaret örneği göstererek; kendisine miras bırakılan Cumhuriyete sahip çıkmıştır. Özellikle Cumhuriyet değerlerine bağlı gençler milli iradeye sahip çıkarak, geleceklerini kendi elleriyle yeniden oluşturmuşlardır. Kendi öz değerlerini benimsemiş, devletine ve milletine sahip çıkan bu şanlı gençliğe şükranlarımızı sunarken her daim aynı şekilde var olmalarını istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, 15 Temmuz'da bu toprakları bir kez daha bizlere vatan kılanlarla birlikte tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizide minnet ve şükranla yad ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49