Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Urfalı adaylarıyla ilk poz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti’nin seçim beyannamesini açıkladı, Toplantıya 600 milletvekili adayı ve partililer katıldı. Seçim beyannamesinin de açıklandığı toplantıda her ilin adaylarıyla fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'daki 14 vekil adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Kasım Gülpınar, Halil Özcan, Zemzem Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özşavlı, Ahmet Akay, Mehmet Fatih Aksoy, Güler Kama İzol, İbrahim Toru, Sedat Ertürk, İsmail Tosun ve İbrahim Ayhan ile toplu fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49