Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Çocukların Hayatı Bu Kadar Ucuz Mu!

Boğulma tehlikesinin olduğu Eyyübiye’ye bağlı Uğurlu beldesinden geçen su kanalına giren, yaşları 10 ile 15 arası değişen çocuklar, tehlikeyi umursamıyor. Her yaz ayında boğulma tehlikesiyle sıkça gündeme gelen bu kanalda defalarca boğulma vakası yaşanmışken çocuklar hâlâ bu suda yüzmeye devam ediyor.Yol üzerinden geçen vatandaşların korkulu bakışları arasında yüzen çocuklar kanal içinde de tehlikeli hareketlerde bulunuyor.

Kent merkezi ve kırsal mahallerde hissedilen hava sıcaklığının 40 dereceye yaklaşmasıyla birlikte aşırı sıcaktan bunalan çocuklar, DSİ'ye ait sulama ve tahliye kanallarına girerek serinlemeye çalışıyor. 'Kanala girmek yasaktır? uyarı tabelalarına rağmen çocuklar, suda şakalaşarak ve yüzerek serinlemeyi tercih ediyor.

Her yıl onlarca kişinin boğulmasına neden olan kanalda yüzen çocuklar ise sağlık açısından riskli ve tehlikeli olmasına rağmen serinlemek için başka çarelerinin olmadığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49