Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Cinnet Getirip Ailesinden 5 Kişiyi Öldürdü
Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir şahıs, ailesinden 5 kişiyi öldürdü. Şahıs ardından da intihar girişiminde bulundu. Eğerli köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle sorun yaşadığı ailesine ateş açan Salih Albay; babasını, ağabeyini, yengesini ve 2 yeğenini öldürdü. Şahıs daha sonra aynı silahla kendisini çenesinden vurdu. Ağır yaralanan Salih Albay, önce Besni Devlet Hastanesine, ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Köy sakinlerinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, Salih A.'nın vurduğu babası, ağabeyi, yengesi ve 2 yeğeninin yaşamlarını yitirdiğini belirledi. 5 kişinin ölümüne yol açtıktan sonra intihara teşebbüs ederek ağır yaralanan Salih A. ise hastaneye kaldırıldı. Köyde geniş güvenlik önlemi alan jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.
haberler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49