Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Çiğköfteye Katılım Yoğundu
Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıl dönümü nedeniyle Çiğ Köfte yarışması düzenlendi.
Şanlıurfa Belediyesi mutfak müzesinde gerçekleşen yarışmaya 20 bayan 5 erkek katılırken programa Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Feyzi Yüzücepe, Belediye Başkan Yardımcıları M.Emin İzol, Habib Aslan ve davetliler katıldı.
 Oldukça heyecanlı ve katılımı yüksek olan yarışmada bayanlar ve erkekler en güzel çiğ köfte yoğurmak için ter döktü.
 Yaklaşık 2 saat süren yarışma sonunda kazanan birinci erkeklerde Abdullah Hızar.2, Mahmut Doğan üçüncü ise Ethem Kılıç oldu.
 Bayanlarda ise Rahime toprak birinci olurken Bedriye Eriş ikinci Neriman Altın ise 3.oldu
Dereceye girenlere birinciye 750 TL ikinciye 500 TL üçüncüye ise 250 TL verildi.
 Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Feyzi Yücetepe’’Malumunuz Şanlıurfa2nın düşmanın işgalinden kurtuluşunun 93.yıl dönümünü mutlu bir şekilde kutluyoruz. Bu anlamda bugün burada Urfa’nın en meşhur olan çiğ köftesini yarışmasını da program çerçevesinde yapıyoruz hanımlar ve beyler katıldı çok güzel bir yarışma. Bildiğiniz gibi Urfa’nın yöresel yemekleri dünya çapında bir markadır herkese başarılar diliyorum dedi.
 Yarışmaya katılan bayanlar ise çok mutlu olduklarını dile getirerek en güzel çiğ köfteleri kendilerinin yaptıklarını ve yarışmayı kendileri kazanacaklarını söylediler. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49