Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

CHP Eyyübiye ve Haliliye ilçe binalarında hırsızlık
 Şanlıurfa’da CHP’nin Haliliye ve Eyübiye ilçe binalarında esrarengiz bir hırsızlık olayı meydana geldi. Haliliye ilçe başkanı Hayırlı: Birilerinin bizi dinlemeye çalıştıklarından şüpheleniyoruz.

Şanlıurfa’da CHP’nin Haliliye ve Eyübiye ilçe binalarında esrarengiz bir hırsızlık olayı meydana geldi.

2 gün arayla sırasıyla CHP Eyyübiye ve Haliliye ilçe binalarında meydana gelen hırsızlık olayı partilileri tedirgin etti. Meydana gelen hırsızlık olayında sadece televizyonların çalınması ise dikkat çekti. Birilerinin kendilerini dinlemek amacıyla bir takım çalışmalar peşinde olabileceğini söyleyen CHP Haliliye ilçe başkanı Mehmet Çetin Hayırlı, daha öncede binalarında dinleme amaçlı böcek çıktığını söyledi.

İlk başta Eyyübiye ilçe binasında meydana gelen hırsızlık olayı, 2 gün sonra Haliliye ilçe binasında da meydana geldi. Meydana gelen hırsızlık olaylarında sadece televizyonların çalınmasına bir anlam veremediklerini söyleyen Haliliye ilçe başkanı Hayırlı, “ilçe binalarımızda televizyondan daha değerli eşyalar olmasına rağmen televizyonların götürülmesine anlam veremiyoruz. Birileri bir oyun peşinde ama neyin ne olduğunu bilemiyoruz” dedi.

Kimliği belirlenemeyen kişilerin gecenin geç saatlerinde Parti binasına girerek, televizyon çaldığını söyleyen Hayırlı, polisin çalışmalarının devam ettiğini ancak, birilerinin kendilerini dinlemeye çalıştığını öne sürdü.

Hırsızlık olayının ardından olay yerinde parmak izi veya başka bir iz bulmaya çalışan polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49