Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Cezaevinden izinli çıkan hırsız kadın boş durmadı
Şanlıurfa'ya cezaevinden izinli olarak gelen 40 yaşındaki kadın geldiği uçakta bile hırsızlık yaptı. Bankadan başkası adına para çekti. uçakla dönerken yakayım ele verdi.
Emniyetten alınan bilgilere göre Kocaeli savcısından bir hafta izin alarak cezaevinden çıkan 40 yaşındaki Ebru E., cezaevinden çıktığı gibi İstanbul Uçağı ile Şanlıurfa’ya geldi. Uçakta yolculuk bir bayanın cüzdanını çaldı. çantada 400 TL bulun sabıkalı hırsız çaldığı kadının Nüfus cüzdanı ile bankaya gidip 4 TL'sini çekti. Ebru T.  bir eczaneden cep telefonu çalarken  güvenlik kamerasına yakalandı.
Eczacının Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerine durumu bildirmesi üzerine polis operasyonun düğmesine bastı. Ebru T. uçakla dönmek isterken  Şanlıurfa Havaalanından yakalandı. gözaltına alınan sabıkalı hırsız kadın sağlık raporu için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine getirildi ardından adliye'ye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49