Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Ceylanpınar’da intihar
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Alaca köyünde bir kız bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etti.
 
Alınan bilgiye göre Ceylanpınar ilçesine bağlı Alaca köyünde bilinmeyen bir neden dolayısıyla babasının silahıyla kafasına sıktığı kurşunla intihar eden N. S.(19), ailesinin olayı fark etmesi üzerine olay yerine ambulans çağrıldı. Olay yerine sevk edilen ambulansla Ceylanpınar devlet hastanesine kaldırılan N.S. kurtarılamadı. Olayın nedenini öğrenmek amacıyla çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, olay yerinde savcı da incelemelerde bulundu. Genç kızın intiharı üzerine feryatlar yakan anne ve babası, kızlarının intihar nedenini öğrenmek istediklerini söyledi. Ailesiyle herhangi bir problemi olmadığı belirtilen N.S. gece saatlerinde ailesi uyuduktan sonra intihar etti.
 
Olay, Alaca köyünde gece saat 12.00 sularında meydana geldi. Ceylanpınar devlet hastanesinde kaldırılan N.S’nin cansız bedeninin otopsisi yapılmak üzere Adana’ya kaldırılırken, olaya ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49