Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Çelik Hilvan’da Açılışlara Katıldı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hilvan'da katıldığı toplu açılış ve temel atma töreninde, programı ayakta izleyen 80 yaşındaki kişiyi protokole davet etti, temel atma ve toplu açılışları yaşlı adamla gerçekleştirdi.
 
Protokol imza töreninde konuşan Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, sağlık kadar eğitimin de önemli olduğunu söyledi. Usta, "Kader bizi buraya yatırımcı olarak değil ihtiyacımız olan eğitim adına katkı vermek için aranızdayız. İnsanı insan yapan insana değer katan eğitimdir. Eğitilmiş toplum ülkesine faydalı bir birey yetiştiriyor" dedi.
 
Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu ise Hilvan Meslek Yüksek Okulu faaliyete girdikten sonra İş güvenliği Bölümü, Halkla İlişkiler ve Tarım bölümü gibi bölümlerin
 
burada açılacağının müjdesini verdi.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de konuşmasında Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'ya teşekkür etti. Mesleki eğitimin öneminden bahseden Bakan Çelik, "Çocuklarımızın, kızlarımızın okuması çok önemli. Ülkemizde 2 milyon işsiz var ama iş adamlarımız çalıştıracak eleman bulamıyor bunun nedeni nitelikli eleman bulma konusunda sıkıntı çekiyor. Bu nedenle mesleki eğitim çok önemli.
 
Şimdi eğitim sistemimiz reforma uğradı 4+4+4 sistemi ile çocuklarımızın eğitiminde yenilikler getirildi. Bu sebeple meslek eğitim çok önemli. İnşallah bu konuda ülkemizin her noktasında mesleki eğitimi arttıracağız. Çok yönlü çalışmalarız devam ediyor" dedi.
 
Bakan Çelik, daha sonra yapımı tamamlanan MOBESE Sistemi, sosyal konut projeleri, ilköğretim okulu ve kadın kültür merkezlerinin toplu açılışını gerçekleştirdi, 200 yataklı öğrenci yurdunun temelini attı, Hilvan Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.
 
Bakan Faruk Çelik'e Hilvan programında Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve bazı daire müdürleri eşlik etti

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49