Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Çelik; Hilvan Meslek Yüksekokulunu Açtı

Geçtiğimiz yıl temeli atılan ve kısa bir süre içerisinde tamamlanan Hilvan meslek yüksekokulu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine, çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Hilvan Kaymakamı Oğuz SEZER,Harran üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ.Halil Mutlu ve davetliler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Bakan Faruk Çelik:“Daha önce Meslek Yüksek Okulunda günün şartlarına yakışmayan bir ortamda eğitim verildiğini belirterek bu okulun yapımında emeği geçen Sayın Rektörümüz başta olmak üzere Kaymakamımıza, Hilvan Belediye Başkanımıza ve hayırsever iş adamı Muharrem Usta Bey’e teşekkür ediyorum dedi. 2013 yılının Şubat ayında yapımına başlanan bu okulu, 2013 yılının Eylül ayında bitirdiler. Bu güzel eğitim yuvamızın Harran Üniversitesi açısından da hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise konuşmasında “Bugün 50 yataklı bir hastanenin temelini attık daha sonrada bir Aile Sağlığı Merkezinin açılışını yaptık. Yine burada muhteşem bir eserin daha açılışını yapıyoruz. Bu eserde emeği geçen özellikle saygıdeğer Bakanıma çok teşekkür ediyorum. Hayırsever iş adamımız Muharrem Usta’ya, saygıdeğer Milletvekillerimize, Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Rektörümüze teşekkür ediyorum. Artık açılış ve temel atma törenlerine zaman bulmakta zorlanıyoruz. Bundan sonrada açılış ve temel atma çalışmalarımız süratle devam edecektir diyerek meslek yüksekokulunun hayırlı uğurlu olmasını diledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49