Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Canlı bomba'nın tabelası indirildi
 Şanlıurfa’nın Suruç ilçesin’deki tabela polis ekipleri tarafından indirildi.
Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde DBP’li Suruç Belediyesi tarafından Yıldırım Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parka PKK’nın Suriye kolu olan PYD'nin kadın militan yapılanması YPJ içerisinde 'takım komutanı' olarak görev yapan ve 2014 yılında IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırısında canlı bomba olarak kendini patlatan Arin Mirkan'ın adını verildi. Parkın tabelası Valilik kararı ile Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından gece 23.00 sıralarında indirildi.
Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada;
İlimiz Suruç İlçesi Yıldırım Mahallesindeki parka Suruç Belediyesi tarafından PKK’nın Suriye uzantısı olan PYD militanı canlı bomba kadın teröristin ismi verilmiş; Valiliğimiz tarafından başlatılan inceleme neticesinde parkın tabelası güvenlik güçleri marifetiyle indirilmiştir. Ayrıca söz konusu ismin verilmesi kararıyla ilgili Suruç Belediyesi Meclis Üyeleri hakkında Valiliğimizce soruşturma başlatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49