Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Çağrı Merkezine 40 kişi İstihdam Edildi.
Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen istihdam garantili ‘’Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi’’ Meslek Edindirme Kursu ve İşkur Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından İstihdam edilen Çağrı merkezi Müşteri Temsilcisi çalışanları İşkur yetkilileri tarafından denetlendi.
İşkur Şanlıurfa İl Müdürlüğü ve Tempo Çağrı Merkezi işbirliğiyle temmuz ayında başlayan “Çağrı Merkezi elemanı Meslek Edindirme Kursları” sayesinde şu ana kadar toplamda 40 kişi istihdam edildi. Halen faaliyette olan kurslar ile istihdam sayısının 81 olması hedefleniyor.
İşkur tarafından yapılan başarılı çalışmaların herhangi bir sebepten dolayı aksaklığa uğramaması ve ulaşılması istenen hedeflere daha emin adımlarla ilerlemek adına yapılan faaliyetlerin denetimleri de tüm hızıyla sürüyor. İşkur tarafından açılan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi kursu İşkur şube Müdürü Yakup Ergenlik ve kurum personeli Aziz Toprak tarafından denetlendi. Kursiyerlerin görüş ve önerilerini dinleyen İşkur Şube Müdürü Yakup Ergenlik faaliyetlerin Bakanımız Faruk Çelik, Valimiz Celalettin Güvenç, İşkur Genel Müdürü Nusret Yazıcı ve İşkur Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda’nın destek ve katkılarıyla devam edeceğinin müjdesini de verdi.
Yapılan çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını dile getiren kursiyer ve çağrı merkezi çalışanları başta İşkur İl Müdürü Necdet Karasevda olmak üzere tüm İşkur çalışanlarına teşekkür ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49