Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi baskan Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Çadırkentte Yangın; 1 Ölü 2 yaralı
Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesindeki Süleyman Şah Çadır kentte elektrik kontağından çıkan yangında 3 kardeşten 1’i öldü 2’si yaralandı.Durumu ağır olan yaralılardan 13 yaşındaki meymuna hamut Malatya Turgut Özal Tıp Merkezine sevk edildi.
 
Olay bu sabah saat 06’00 sıralarında meydana geldi. Suriyeli mültecilerin konakladığı Süleyman Şah çadır kenttin 7’nci sokağında bulunan  Hammut’un ailesinin yaşadığı çadırda  yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek çadırı saran yangına çadır kentte görevliler ile Akçakale Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın başka çadırlara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürülürken Surda El Hamut (10), Aliye El Hamut (19) ile Meymuna El Hamut (13) yaralandı. Ağır yaralı 3 kardeş ambulansla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra Şanlıurfa’ya sevk edildi. Akçakale’den ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen yaralılardan 10 yaşındaki Surda El Hamut acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı kardeşlerden Aliye El Hamut Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, 13 yaşındaki Meymuna El Hamut ise burada yapılan müdahalenin ardından Malatya Turgut Özal Tıp Merkezine sevk edildi.
 
Kaldıkları çadırda çıkan yangında 1 çocuğunu kaybeden, 2 çocuğunun durumu ağır olan anne Fadile El Hamut olayın ardından yakınlarıyla birlikte Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine Arapça ağıtlar yakarak göz yaşı döktü.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49